fbpx

NOB opleiding tot 3* duiker!

Oppervlakte coördinator Saar begeleidt de duikers vanaf de kant. Eén belangrijke verantwoordelijkheid van de 3*-duikers. Volg jij ook de NOB opleiding?
Oppervlakte coördinator Saar begeleidt de duikers vanaf de kant.

3* NOB opleiding

Je wil de 3* NOB opleiding gaan volgen! Zo heb je veel ervaring opgebouwd door de jaren heen. De vorige opleidingen heb je gehaald en nu wil je meer; leren leiding geven onder water en wil je je verdiepen in de mogelijke gevaren.

Duik leiden gaat je gemakkelijk af

Nu heb je nog niet eerder gedoken bij Duikvereniging Sub Marine Stars. En ben je benieuwd hoe dit verder in zijn werk gaat. Je gaat samen met een paar duikinstructeurs enkele duiken maken. Hierin laat je zien dat je de kwaliteiten bezit van de vorige opleidingen. En dat je ook inzicht hebt in het leiden van een duik. Wanneer de duikinstructeurs hierover positief oordelen, dan staat niets je in de weg om de opleiding te volgen. We zijn een beetje streng. Maar dat mag ook wel, maar je gaat eenmaal andere duikers in opleiding begeleiden. En dan moet het ook nauwkeurig gebeuren. Check ook of je volgens de normen van de NOB voldoet aan de vereisten om de opleiding te mogen volgen. Lees hierover meer.

Leuke voordelen als je lid word

Ben je nog niet eerder lid geweest van een NOB vereniging? Het lid worden en duiken met Duikvereniging Sub Marine Stars heeft enkele voordelen. Zo kun je deelnemen aan diverse activiteiten binnen de vereniging. Maar je krijgt o.a. ook een reanimatiecursus met gebruik van een AED, een Nederlands duikverzekering, ben je lid van NOB en krijg je ook het tijdschrift Onderwatersport. Meer informatie? Lees hierover meer.

Duiken is iets wat je moet proberen!

Maar wat nu? Duiken is iets wat je moet proberen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens maken we met jou een afspraak wanneer een proefduik het beste uitkomt. Ben je nog steeds enthousiast? Dan kijken we met jou wat een goed moment is om in te stromen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Brevet

  Bericht

  error: U kunt geen foto\'s downloaden