fbpx

Volg je eerste duikopleiding bij Duikvereniging Sub Marine Stars (NOB 1*)

Lidmaatschap + Opleiding 1* NOB

Wat leuk dat je lid wil worden van Sub Marine Stars! Je hebt nog maar weinig ervaring met duiken. En het lijkt je leuk om de duiksport te leren. Op vakantie heb je een paar keer gedoken. En je bent stiekem een beetje verliefd geworden op je nieuwe hobby. Maar duiken kan toch helemaal niet in dit koude kikkerlandje? Integendeel! In Nederland is namelijk veel te zien onderwater. Zo nemen wij vaak een kijkje bij duikstekken in Zeeland. Doe met ons mee en meld je aan voor de opleiding.

Wat ga je leren bij Sub Marine Stars?

In het najaar gaan we ons voorbereiden op het zomerseizoen. Om de week heb je dan conditietraining of training met perslucht. We zorgen samen dat je conditie op peil is en dat je de kwaliteiten beheerst om verantwoord en veilig te duiken. In de opleiding 1* NOB ga je in helder water een aantal oefeningen doen. Zodat je deze gemakkelijk en zorgvuldig kan uitvoeren in het buite water. Je kan dan denken aan onderstaande oefeningen.

 • Het zelfstandig opbouwen van de persluchtset.
 • Het controleren van duikmateriaal. Zowel van jezelf als van je duikbuddy.
 • Het opbouwen van je basistrim / vinwippen.
 • Handsignalen onderwater / klaren onderwater / terugvinden van de automaat.
 • Gecontroleerde opstijging maken / delen van lucht / reddingsopstijging.
 • Kramp verhelpen.

In het zomerseizoen ga je de duikoefeningen uitvoeren. Wanneer je vervolgens  alle oefening hebt afgevinkt met je duikcoördinator. Dan heb je je opleiding behaald. Lees verder bij de opleiding voor meer informatie.

Wat kunnen wij je bieden?

Wanneer je lid bent van Sub Marine Stars kan je deelnemen aan diverse activiteiten binnen de vereniging. Zo zijn er een aantal andere voordelen. Je krijgt o.a. een reanimatiecursus met gebruik van een AED, een Nederlands duikverzekering, ben je lid van NOB en krijg je het tijdschrift Onderwatersport Magazine. Op deze manier heb je alle benodigdheden om direct te kunnen beginnen met je nieuwe hobby.

Meld je aan bij Sub Marine Stars

Wat nu? Duiken is iets wat je moet proberen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Daarna maken we met jou een afspraak wanneer een proefduik het beste uitkomt. Ben je nog steeds enthousiast dan kijken we met jou wat een goed moment is om in te stromen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Brevet

  Bericht

  error: U kunt geen foto\'s downloaden