fbpx

Kom een introduik maken!

Onder water is meer te zien dan je denkt! Is een introduik wat voor jou?
Nancy bewondert het onderwaterleven.

Je hebt op vakantie een duik gemaakt, of bent reuze nieuwsgierig naar de onderwatersport. En nu is er geen weg meer terug. Want duiken is gewoon eenmaal gaaf! Wist je dat een mooie duik ook in Nederland mogelijk is? Bij Duikvereniging Sub Marine Stars is het niet alleen mogelijk om je duikbrevet te behalen, maar word je ook daadwerkelijk duikvaardig. Maak een afspraak voor een introduik!

Kom je een introduik maken?

Nu overweeg je om een introduik te maken bij Duikvereniging Sub Marine Stars. Superleuk! En dit is helemaal vrijblijvend! Tijdens een introduik nemen we je mee in hoe wij je kunnen helpen om te leren duiken en tonen we je de voordelen van het duiken in verenigingsverband. Heb je al een brevet op zak? Wellicht is het dan interessant om jezelf verder te specialiseren.

Lidmaatschap bij Duikvereniging Sub Marine Stars

Met een lidmaatschap bij Duikvereniging Sub Marine Stars kan je deelnemen aan de duikactiviteiten van vrijwel het binnenseizoen als het buitenseizoen. Daarnaast ben je aangesloten bij de Nederlandse Onderwater Bond en geeft dit je de mogelijkheid om opleidingen of specialisaties te volgen. De Nederlandse Onderwater Bond & Duikvereniging Sub Marine Stars dragen zorg voor jouw veiligheid bij het uitoefenen van de onderwatersport. Zo ben je in verenigingsverband goed verzekerd en krijg je een reanimatiecursus met gebruik van een AED. Meer lezen over de vereniging? Klik hier.

Duiken moet je ervaren!

Ben je na de introduik nog steeds enthousiast? Of ben je misschien nog enthousiaster geworden? We zorgen dan dat je instroomt binnen onze vereniging en kijken met je mee hoe we jouw duikvaardigheden kunnen verbeteren. Gezellig bij de leukste duikvereniging van de Haaglanden. Bij ons is er altijd een buddy die voor je klaarstaat.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Brevet

  Datum

  Bericht

  error: U kunt geen foto\'s downloaden