Durf jij een proefduik te maken met onze vereniging?

Durf jij een proefduik te maken met onze vereniging?

Een nieuwe uitdaging! Je hebt een keer op vakantie een duik gemaakt. En nu is er geen weg meer terug. Duiken is vooral gaaf! Een paar maanden, jaren gaan voorbij. Maar de duiksport heb je duizenden kilometers achter je gelaten. Stom verbaasd was je toen je hoorde dat sportduiken ook gewoon in Nederland kan. Wellicht is het een idee om een proefduik bij Sub Marine Stars te maken.

Nieuwsgierig naar het onderwaterleven?

In Nederland is meer te zien dan wat veel mensen denken. Als je de juiste duikstek uitkiest, valt er nog best veel te zien. Denk aan meervallen, krabben, kreeften en snoeken. Ook is er soms koraal te zien. Maar wat nu? Ga daarom een keer met ons mee. Elke dinsdagavond van september tot aan april duiken we in zwembad De Fluit te Leidschendam. En hier trainen we onze duikvaardigheden ter voorbereiding van het zomerseizoen. We trainingen zowel met perslucht als aan onze conditie. Onze deskundige duikinstructeurs begeleiden jou vervolgens stap voor stap. Zodat je voorbereid en gecontroleerd het buitenwater in kan.

Duiken is iets wat je moet ervaren!

Hebben wij je enthousiasme te pakken? Sluit jij je dan ook bij ons aan! Duiken is iets dat je moet ervaren. Bekijk samen met ons of de duiksport iets is wat bij je past. En of de vereniging naar je zin is. We maken dan met jou een afspraak voor een proefduik. Ben je daarna nog steeds enthousiast? Of ben je misschien nog enthousiaster geworden? We zorgen dan dat je instroomt bij Sub Marine Stars. Gezellig bij de leukste duikvereniging van Nederland. En gaan we Samen Nederland Ontdekken.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Brevet

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze opleiding Duiken NOB 1* of lees meer over onze vereniging.

 

error: U kunt geen foto\'s downloaden