Word lid bij Sub Marine Stars en meld je aan voor de 3* NOB opleiding!

e wil leren leidinggeven onderwater en je wil je verder verdiepen in de mogelijke gevaren onderwater

Lidmaatschap + 3* NOB opleiding

Wat leuk dat je lid wil worden van Sub Marine Stars! Je hebt veel ervaring opgebouwd door de jaren heen. De opleidingen 1* NOB en 2* NOB heb je dan ook behaald. Dat heb je mogelijk bij een andere NOB vereniging of met een vergelijkend brevet behaald. Nu wil je meer! Je wil leren leidinggeven onderwater en je wil je verder verdiepen in de mogelijke gevaren onderwater. Lees verder over het lidmaatschap + de 3* NOB opleiding.

Een duik leiden gaat jou gemakkelijk af

Nu heb je nog niet eerder gedoken bij Sub Marine Stars. En ben je benieuwd hoe dit verder in zijn werk gaat. Je gaat samen met een paar duikinstructeurs een aantal duiken maken. Hierin laat je zien dat je de kwaliteiten bezit van de vorige opleidingen. En dat je ook inzicht hebt in het leiden van een duik. Wanneer de duikinstructeurs hierover positief beoordelen dan ben je klaar om de opleiding te volgen. We zijn een beetje streng. Maar dat mag ook wel. Je gaat andere duikers in opleiding begeleiden. En dan moet dan ook zorgvuldig gebeuren. Check ook of je voldoet aan de vereisten om deze opleiding te mogen volgen. Lees hierover meer.

Leuke voordelen als je lid word

Nog niet eerder lid geweest van een NOB vereniging? Het lid worden en duiken met de Sub Marine Stars heeft een aantal voordelen. Zo kan je deelnemen aan diverse activiteiten binnen de vereniging. En krijg je een medische keuring, een cursus reanimatie, een Nederlands duikverzekering, ben je lid van NOB en krijg je ook het tijdschrift Onderwatersport Magazine.

Duiken is iets wat je moet proberen!

Wat nu? Duiken is iets wat je moet proberen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens maken we met jou een afspraak wanneer een proefduik het beste uitkomt. Ben je nog steeds enthousiast? Dan kijken we met jou wat een goed moment is om in te stromen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Brevet

Bericht

error: U kunt geen foto\'s downloaden