fbpx

Word lid van Duikvereniging Sub Marine Stars en meld je aan voor de opleiding 2* NOB

Lidmaatschap + Opleiding 2* NOB

Wat leuk dat je lid wil worden van Sub Marine Stars! Duiken is jou dan ook niet onbekend. Je hebt al het eerste papiertje (1* NOB) in de pocket. En het lijkt je dan ook leuk om meer te leren. Beter leren duiken en onderwerpen als nachtduiken en duiken in lastige situaties vind je een leuke uitdaging. Kortom, je denkt erover na om de opleiding 2* NOB te volgen.

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding gaan we dieper in op hoe jij je buddy kunt helpen in onverwachte situaties. Je herkent duikgerelateerde aandoeningen en weet hoe je hierop moet reageren. Daarnaast leer je beter onderwater te navigeren, onderwater te duiken, te duiken met getijden, diep te duiken en doe je reddingsoefeningen. Lees meer over de inhoud van de cursus.

Lid worden van Sub Marine Stars heeft zo z’n voordelen

Lid worden van Sub Marine Stars geeft je een aantal voordelen. Zo kan je deelnemen aan diverse activiteiten binnen de vereniging. Je krijgt o.a. een reanimatiecursus met gebruik van een AED, een Nederlands duikverzekering, ben je lid van NOB en krijg je ook het tijdschrift Onderwatersport Magazine. Super handig!

Duiken is iets wat je moet proberen

Wat nu? Duiken is iets wat je moet proberen. Vul daarom hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens maken we met jou een afspraak wanneer een proefduik het beste uitkomt. Ben je nog steeds enthousiast? Dan kijken we met jou wat een goed moment is om in te stromen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Brevet

  Bericht

  error: U kunt geen foto\'s downloaden