fbpx

Word lid van de leukste duikvereniging van de Haaglanden!

Wat leuk dat je lid wil worden van Sub Marine Stars! Je hebt al minimaal je NOB 1* brevet of een andere vergelijkend brevet. En jij wil ook deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. Duiken is jou namelijk niet onbekend. En je vindt het leuk om dit op wekelijkse basis te blijven doen. Zonder verplichten. Wat een opleiding soms wel met zich meebrengt.

Wat kunnen wij je bieden?

Als lid kan je deelnemen aan onze duikactiviteiten. Zo kan je deelnemen aan de duikoefeningen in het najaar. En meeduiken met onze leden in het voorjaar. Daarnaast ontvang je nog een aantal andere voordelen. Zo krijg je een reanimatiecursus met gebruik van een AED, een Nederlands duikverzekering, ben je lid van NOB en krijg je het tijdschrift Onderwatersport Magazine.

Meld je aan bij Sub Marine Stars!

Wat nu? Duiken is iets wat je moet proberen. Ook als je een ervaren duiker bent. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens maken we met jou een afspraak wanneer een proefduik het beste uitkomt. Ben je nog steeds enthousiast dan kijken we met jou wat een goed moment is om in te stromen.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Brevet

  Bericht

  error: U kunt geen foto\'s downloaden