fbpx

Kom naar onze introduik in oktober!

Gezonde spanning bij nieuwe leden
Duikvereniging Sub Marine Stars

Je hebt op vakantie een duik gemaakt, of bent reuze nieuwsgierig naar de onderwatersport. En nu is er geen weg meer terug. Want duiken is gewoon eenmaal gaaf! Wist je dat een mooie duik ook in Nederland mogelijk is? Bij Duikvereniging Sub Marine Stars kan je een duikbrevet halen met een goede gedegen opleiding volgens de regels van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).

Kom je een introduik maken?

Nu overweeg je om een introduik te maken bij Duikvereniging Sub Marine Stars. Superleuk! En dit is helemaal vrijblijvend! Tijdens een introduik laten we je op een veilige manier ervaren hoe het is om met volledige uitrusting te duiken. Dit doen we in zwembad De Fluit in Leidschendam. Heb je al een brevet op zak? Wellicht is het dan interessant om jezelf verder te specialiseren. Op dinsdagavond 8 oktober en dinsdagavond 15 oktober hebben we weer introduiken gepland staan. Heb je een handicap? In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem. Vermeld dit wel even bij de aanvullende informatie, een instructeur zal contact met je opnemen of een introduik voor jou mogelijk is. Voor de introduik is tot 18 jaar toestemming van ouder/voogd nodig, deze moet tijdens de introduik aanwezig zijn.

Duiken moet je ervaren!

Ben je na de introduik nog steeds enthousiast? Of ben je misschien nog enthousiaster geworden? We zorgen dan dat je instroomt binnen onze vereniging en kijken met je mee hoe we jouw duikvaardigheden kunnen verbeteren. Gezellig bij de leukste duikvereniging van de Haaglanden. Bij ons is er altijd een buddy die voor je klaarstaat.

Inschrijven

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Datum

  Brevet

  Eventueel aanvullende (medische) informatie

  error: U kunt geen foto\'s downloaden