fbpx

Past onze duikvereniging bij jou? Probeer het uit!

Onder water is meer te zien dan je denkt! Is een introduik wat voor jou?
Nancy bewondert het onderwaterleven.

Duiken heeft jouw interesse gewekt! En nu is er geen weg meer terug, want duiken is gewoon eenmaal gaaf! Wist je dat een mooie duik ook in Nederland mogelijk is? Bij Duikvereniging Sub Marine Stars is het niet alleen mogelijk om je duikbrevet te behalen, maar word je ook daadwerkelijk duikvaardig. Maak een afspraak om te kijken of de duikvereniging bij jou past. Of sluit aan op de proefduiken van 6 en 13 oktober 2020.

Lidmaatschap bij Duikvereniging Sub Marine Stars

Met een lidmaatschap bij Duikvereniging Sub Marine Stars kun je deelnemen aan de duikactiviteiten van vrijwel het binnenseizoen als het buitenseizoen. Daarnaast ben je aangesloten bij de Nederlandse Onderwater Bond en geeft dit je de mogelijkheid om opleidingen of specialisaties te volgen. De Nederlandse Onderwater Bond & Duikvereniging Sub Marine Stars dragen zorg voor jouw veiligheid bij het uitoefenen van de onderwatersport. Zo ben je in verenigingsverband goed verzekerd, organiseren we voor jou een medische keuring bij een kwalitatieve arts en een informatieve reanimatiecursus met AED.

Duiken moet je ervaren!

Ben je na je bezoek nog steeds enthousiast? Of ben je misschien nog enthousiaster geworden? We zorgen dan dat je instroomt binnen onze vereniging en kijken met je mee hoe we jouw duikvaardigheden kunnen verbeteren. Gezellig bij de leukste duikvereniging van de Haaglanden. Bij ons is er altijd een buddy die voor je klaarstaat.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Leeftijd (verplicht)

Ben je in het bezit van een medische keuring? (verplicht)
JaNee

Beschik je over eigen duikmateriaal? (verplicht)
JaNee

Hoeveel duiken heb je al mogen maken? (verplicht)

Brevet

Onderwerp

Bericht

error: U kunt geen foto\'s downloaden