fbpx

Duikactiviteiten

Duikactiviteiten

Op avontuur, samen een dagje eropuit, het onderwaterleven ontdekken en sportief bezig zijn. En het is heerlijk weer buiten! Wat is nu leuker dan een onderwaterduik in het weekend? Lang genoeg geoefend. We gaan het water in! Hoe organiseren wij onze duikactiviteiten?

Duiken

In het voorjaar gaan we het onderwaterleven in Nederland verkennen. We verkennen met name Zeeland. Dit komt omdat Zeeland voor Nederlandse begrippen goed ontwikkeld is. Zo zijn populaire duikstekken van onze duikvereniging. Zevenhuizerplas, Scharendijke, Zeelandbrug en Den Osse. Dit doen we van april tot aan september.

Funduik

Duiken doe je wanneer je kan en wanneer je dat vooral wil. De dag voor je duik heb je je duikbenodigdheden klaargezet. De duikfles is weer gevuld. En de auto staat klaar voor vertrek. Na een reis van een half uur tot anderhalf uur kom je aan op de duikstek. De duikcoördinator stelt vervolgens de buddyparen samen. Jouw persoonlijke duikdoelen kan je doorgeven. Zodat je een passende buddy krijgt toegewezen. Je checkt het duikmateriaal van jezelf en je buddy. En dan mag je uiteindelijk het water in! Waar gaat de duik heen? Een zoektocht naar een gezonken bootje? Of probeer jij de meervallen of de krabben te spotten?

Begeleiding duikcursus

Elke zondagochtend kan je deelnemen aan een duik. Samen met je instructeur maak je een keuze welke les je gaat uitvoeren. Vervolgens moet je aan de duikinstructeur laten zien dat je de benodigde kwaliteiten beheerst. En deze staan voor jou elke zondag paraat om jou te begeleiden.

Meer…

Sub Marine Stars is een echte sportduikverening. Dit houdt in dat er naast het duiken verschillende activiteiten plaatsvinden. Al deze activiteiten worden voor en door de leden georganiseerd. De meeste activiteiten zijn duikgerelateerd en vinden jaarlijks plaats. Jaarlijks organiseren we het duikkampeerweekend. Doen we aan bootduiken op de Noordzee. Sluiten we het duikseizoen af met een barbecue. En sluiten we het jaar af met een Nieuwjaarsborrel. Ten slotte organiseren we regelmatig buitenlandse reizen.

error: U kunt geen foto\'s downloaden