Ben jij op zoek naar een buddy? Sluit je bij ons aan!

Bij ons vind je altijd een buddy

Bij ons vind je altijd een buddy

Leren duiken is voor jou geen issue. Want je hebt op z’n minst je eerste brevet binnen. Maar wat nu? Alleen op vakantie duiken is namelijk een beetje zonde van de moeite die je gedaan hebt om je brevet te behalen. Dat vind jij ook! Want je hebt je weg gevonden door deze website heen. Dus superleuk dat je geïnteresseerd bent om te gaan duiken in Nederland! En dat je vervolgens overweegt je aan te sluiten bij Sub Marine Stars. Bij ons vind je altijd een buddy.

Ontwikkel je duikvaardigheden

Elke zondag van april tot september duiken maken we een duik in één van de duikstekken van Nederland. Zo verzamelen de duikers uit Leidschendam en omgeving op de locatie. Samen met jou gaan we vervolgens kijken wat je met je duik wil bereiken. Ga jij een vaardigheid verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld duiken op kompas. Of wil je je trim verbeteren. Maar je kan ook het onderwaterleven verkennen. Zo heb je je van tevoren verdiept hoe het er onderwater uitziet en jij wil een gezonken schip opzoeken. Of een plek opzoeken waarvan jij weet dat daar onderwaterleven is. Na overleg wordt je gekoppeld aan een buddy. Hij of zij wordt namelijk jouw maatje van de dag.

Duiken is iets wat je moet ervaren

Hebben wij je enthousiasme te pakken? Sluit jij je dan ook bij ons aan! Duiken is iets dat je moet ervaren. Bekijk samen met ons of de duiksport iets is wat bij je past. En of de vereniging naar je zin is. Vul hieronder je gegevens in en we nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op. We maken met jou een afspraak voor een proefduik. Ben je daarna nog steeds enthousiast? Of misschien nog wel meer? Dan zorgen we dat je instroomt bij Sub Marine Stars. Bij de leukste duikvereniging van Nederland. En gaan we Samen Nederland Ontdekken.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Brevet

Nog niet overtuigd? Lees meer over onze favoriete duikstekken. Of welke specialties wij aanbieden.